Bild

Nominera en ledare till SydVästenpriset 2021

2021-01-14

Centrum för välfärdsstudier (CVS) vid Högskolan i Borås utlyser varje år ett pris för att uppmärksamma och premiera chefer inom Västra Götalands län som medvetet och engagerat verkar för ett långsiktigt, kvalitativt och strategiskt ledarskap. Nu har du möjlighet att nominera din kandidat!

Den som nomineras ska arbeta i hälso- och sjukvård/omsorg eller socialtjänst inom privat, idéburen eller offentlig sektor. Personen ska arbeta som chef nära medarbetare och brukare/patienter. Personen som nomineras ska också ha varit verksam som chef i minst tre år för att kunna uppfattas utöva ett hållbart ledarskap.

Priset finansieras av Västra Götalandsregionen och består av diplom och en total prissumma om 50 000 kr samt en sydväst. Flera pristagare kan utses och delar då på prissumman. En jury, bestående av representanter från näringsliv och offentlig verksamhet, utser pristagare och priset delas ut på Högskolan i Borås.

Har du en chef som lever upp till detta? Läs mer och nominera på Högskolan i Borås Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., senast den 5 mars.

Mer info som pdf >> Pdf, 802.7 kB, öppnas i nytt fönster.

Dela: