Bild

Navet söker projektledare, tekniknörd eller pedagog

2022-07-01

Navet science center är ett av nitton science centers i Sverige. Navet har en tjugofemårig historia av att stimulera intresset för naturvetenskap, teknik och matematik. Idag är Navet en kvalificerad kunskapsarena och mötesplats mellan skola, akademi, näringsliv och samhälle. Varje år besöker närmare 60 000 besökare Navet, inklusive lärare och skolelever. En central uppgift är att utifrån de globala hållbarhetsmålen arbeta med de stora samhällsutmaningarna kompetensförsörjning, klimatomställning, integration och digitalisering. Navet är en del av Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund.

Navet söker projektledare, tekniknörd eller pedagog

Vem är du, som vill driva Navets nya tekniksatsning? Tillsammans med IUC Sjuhärad ska Navet skapa ett Sjuhäradsövergripande program, en Tekniktrappa, från förskolan till gymnasiet för barn, unga, lärare och teknikföretag. Satsningen är en viktig pusselbit i det regionala kompetensförsörjningsarbetet.

Kanske är du en driven pedagog med erfarenhet av projektledning och pedagogiskt utvecklingsarbete som brinner för hållbarhet, digitalisering och teknik? Troligtvis är du en nörd, sugen på att skapa något större för fler! Vi hoppas att du vill pröva dina vingar i en spännande verksamhet i framkant, för då är Navet science center en arbetsplats för dig!

Som projektledare på Navet ansvarar du för projektets pedagogiska ben, inklusive planering och genomförande av aktiviteter. Det handlar både om skolbesök, lärarfortbildning och andra aktiviteter som syftar till att fler inspireras och intresseras av teknik, hållbarhet och digitalisering. Rollen är både kreativ, strategisk och operativ. Du förväntas kunna möta människor i olika åldrar och med olika bakgrund. Dina arbetsuppgifter förutsätter ett nära samarbete med övriga kollegor, både projektledaren på IUC och teamet på Navet

Läs mer om kvalifikationskrav och anställningsvillkor i bifogad fil nedan samt på Navets hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen med din ansökan!

Annons pedagogisk projektledare teknik Pdf, 217.4 kB, öppnas i nytt fönster.

Dela: