Bild

Att söka EU-medel – inte alls så svårt som du tror!

2022-11-22

Digital träff- Att söka EU-medel – inte alls så svårt som du tror! I Boråsregionens satsning kring att stärka kulturaktörer i regionens möjlighet att ta del av projektmedel erbjuder vi nu en digital träff kring temat.


Camilla Winter kommer den 7 december 09.00-11.00 hålla en workshop angående att söka EU-medel. Du som deltagare får lära dig vad det innebär att skriva en kvalitativ ansökan och hur processen går till. Det ges också utrymme för diskussion och att skapa kontakt med de andra deltagarna. Efter workshopen finns det möjlighet att stanna kvar och ställa enskilda frågor.

Detta är en del av höstens uppdrag om att arrangera aktiviteter som stärker kulturaktörers kompetens att söka externa medel. Workshopen riktar sig både till dig som arbetar inom kommunen och det fria kulturlivet.

Camilla Winter har i över 26 år varit internationell koordinator på kommunal och delregional nivå. Camilla är numera verksam i eget företag som bland annat erbjuder processtöd, mentorskap, rådgivning, utbildningar och föreläsningar. Camilla Winter AB är associerad medlem i den Brysselbaserade organisationen European Association of Regional and Local Authorities for Lifelong Learning (EARLALL).

Anmäl dig till anna@ekovera.se så får du en länk till träffen.

Dela: