Bild

Vi söker en Regionutvecklare inom strategisk kompetensförsörjning!

2024-05-13

Barn på vuxen persons axlar

Förbundet förstärker nu arbetet inom området strategisk kompetensförsörjning med syfte att skapa ett samordnat och effektivt strategiskt arbete inom kompetensförsörjning i delregionen.

Vill du vara med och utveckla Sjuhärad?

Vi söker dig som drivs av att utveckla verksamheter och skapa möten mellan människor för att fördjupa samverkan inom strategisk kompetensförsörjning i Sjuhärad.

Är du en person som tycker om nya utmaningar och arbeta med gränsöverskridande utvecklingsfrågor?

Är du en nätverksbyggare som gillar att driva processer framåt tillsammans med andra?

Då kan du vara den vi söker!

Ditt uppdrag

Som regionutvecklare inom området strategisk kompetensförsörjning har du en nyckelroll i utvecklingsarbetet inom strategisk kompetensförsörjning. Du skapar arenor för kunskapsutbyte mellan olika aktörer som är kopplade till utbildningssystemet och akademin i nära samarbete med medlemskommunerna.

Som regionutvecklare ingår du i enhet regional utveckling där teamarbetet är väl utvecklat. Du kommer att erhålla kollegialt stöd i dina uppgifter men ges också möjligheter att dela med dig av din kompetens inom hela området regional utveckling.

Dina egenskaper

Som person är du utvecklingsorienterad, strukturerad och engagerad samt har lätt att kommunicera och skapa relationer. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift och kan förstå och tillgängliggöra komplex information. Du är en drivande person, med bred kunskap inom området kompetensförsörjning där ett intresse för samhällsfrågor är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utbildning/erfarenhet

  • Du har relevant högskoleutbildning med dokumenterad erfarenhet av arbete inom området kompetensförsörjning och har kunskap om utvecklingsfrågor inom utbildningsområdet
  • Du har administrativ skicklighet och stor förståelse för att arbeta i en politiskt styrd organisation
  • Du har erfarenhet av att leda grupper och nätverk i samverkan

Anställningsvillkor

Heltid tillsvidare med start efter överenskommelse. Lön efter överenskommelse. Huvudsaklig placeringsort är Borås men betydande delar av arbetet kan komma att utföras i medlemskommunerna. Körkort är ett krav.

Ansökan

Din ansökan tillsammans med meritförteckning ska vara inkommen senast 2024-06-11 via epost till info@borasregionen.se. Urval kommer att ske löpande. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryteringskonsulter och annonsföretag.

Övrig information

Har du frågor om tjänsten kontakta Anna Laang, Enhetschef Regional utveckling 0732-00 11 73 eller EvaLotta Petersson, Regionutvecklare 0709-48 73 36.

Välkommen med din ansökan!

Annons Pdf, 171.7 kB.

Dela: